Welkom

Welkom op de sollicitantendatabank van de scholengemeenschap Sint-Michiel.

Onze scholengemeenschap Sint-Michiel bestaat uit het Biotechnicum in Bocholt, de Middenschool Heilig Hartinstituut in Bree, het Sint-Augustinusinstituut in Bree, het Technisch Instituut Sint-Michiel in Bree en het Instituut Agnetendal in Peer.

Door je te registreren kom je terecht in de gemeenschappelijke sollicitantendatabank van de scholengemeenschap. Je krijgt info over mogelijke vacatures via e-mail. De personeelsdienst zal ook rechtstreeks contact met je opnemen bij een geschikte betrekking. Wij vragen uitdrukkelijk om wijzigingen (persoonlijke gegevens, beschikbaarheid) onmiddellijk door te voeren in het bestand via de knop Aanmelden.

Registreren

Registreer je in onze sollicitantendatabank

Door je hier te registreren word je opgenomen in onze sollicitantendatabank. Vul je naam en e-mailadres in en vink aan dat je geen robot bent. Vervolgens ontvang je via e-mail je wachtwoord waarmee je je kan aanmelden.


Uw Naam:
Email:

Privacybeleid
Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling. U hebt steeds toegang tot uw persoonsgegevens en u kunt de juistheid ervan verifiŽren. U hebt de mogelijkheid om onjuistheden in verband met uw persoonsgegevens te laten verbeteren. Hiertoe kunt u contact opnemen met de beheerder van de site via het contactformulier.

Aanmelden

Meld je aan en update je gegevens

Enkel indien je geregistreerd bent, kan je je aanmelden om je persoonlijke gegevens, diploma's en beschikbaarheid up-to-date te houden.

Vul je e-mail en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

E-mail:
Wachtwoord:

Problemen met aanmelden? Probeer je dan aan te melden dmv Google Chrome.

Vacatures


Contact

Voor al je vragen en opmerkingen kan je onderstaand contactformulier gebruiken.

Uw Naam:
Uw Email:
Uw bericht:
Verzend Wis

Scholengemeenschap Sint-Michiel

Sint-Jacobsstraat 12
3960 Bree
E-mail